Om vår studio

Välkommen till Anahata Yoga & Beauty – mysigaste studion i Uppsala!

Mor och dotter står bakom Anahata Yoga & Beauty. Mor, Anna Imbia står för Yoga delen och dottern, Fernanda Imbia står för Beauty delen.

Vi hade pratat och drömt lite grann om att kanske öppna upp något tillsammans. Tyckte våra båda delar kunde kopplas ihop och skapa en enhet, inifrån och ut och utifrån och in. Lokalen i Grindstugan kom till oss av en slump. Vi är båda nyinflyttade i området och tycker att det är fantastiskt hur en helt ny stadsdel håller på att växa fram. Vi kände att vi ville följa ”slumpen” och hur den nästan talade till oss. Med ett enormt stöd av vår familj har vi nu lyckats skapa Uppsalas absolut mysigaste yoga studio och Beauty salong,” ANAHATA”

Anahata  är ett av de chakran, hjulen, energierna i yogan. Det är sanskrit och betyder oslagen. Anahata är hjärtchakrat och centrum för känslor såsom vänlighet, tålamod, fred, omsorg och empati. Anahata hjälper oss att finna balans genom kärlek och också din naturliga rätt till att både ge och få kärlek. Detta vill vi att alla besökare ska ha i åtanke, att alltid försöka lyssna till ditt hjärta.

Vi vill att du ska känna vid varje besök att du stänger dörren för omvärlden och bara får vara med dig själv en stund oavsett om du utövar yoga eller får en skönhets behandling. Vi vill bidra med att balansera ditt hjärtchakra ”Anahata”.

Våra tjänster

Yoga

Vi erbjuder klasser från morgon till kväll alla dagar i veckan. (Se schema och klassbeskrivningar) Boka mera.

Alla precis ALLA är välkomna till oss från van yogi till nybörjare. Specialpriser på yoga för dig som är studerande, pensionär eller arbetssökande.

Beauty

Erbjuder fransförlängning, lashlift, browlift och nagelförlängning.

Om oss

Anna Imbia
Har arbetat som yogalärare i fem år. Undervisat på de flesta yogastudios och även gym i Uppsala och  i Gävle. Har utbildning inom Hathayoga, bikram yoga, Global yoga, Yin yoga och även barn och ungdomsyoga. Hennes absolut starkaste sida är hennes fantasi. Med sin fantasi skapar hon klasser som passar alla. Älskar att undervisa och att sprida det hon älskar vidare till dig.

Fernanda Imbia
Är inne på sitt tredje år som fransförlängare. Är även utbildad i Browlift, by Bexter. Fernanda har ett enormt tålamod och är perfektionist ut i fingerspetsarna. Fernanda utför behandlingar med tålamod, försiktighet, alltid med dig som fokus.

Fernanda utbildar sig också vid sidan av Beautydelen till hårfrisörska och skall påbörja en utbildning inom PhiBrowes inom kort.  Hon har ett starkt brinnande intresse för skönhet som avspeglar sig på det proffsiga sättet hon jobbar på.

Yogi etiquette at Anahata

Always be kind and respectful to your fellow yogis and the studio space. A few tips…

EMBRACE THE QUIET

Try to limit conversation inside the yoga room.

GET UNPLUGGED

Keep cell phones outside the yoga room.

BE ON TIME

Don’t want to disrupt the flow once class has started.

STAY TIL THE END

If you must leave class early, exit the yoga room before Savasana starts.

MAKE IT QUICK

Limit your dressing time so that everyone can get in and out.

KEEP IT CLEAN

Return your cleaned props and leave your space sweat and trash free.