Anahata Beauty/
Lash N’ Brow by Fernanda

PhiBrows Microblading – Fransar – Browlift

Anahata Beauty

Behandlingar

Nyhet!
PhiBrows- Microblading

För dig som strävar efter ett naturligt och tidlöst resultat så är microblading perfekt! Microblading är en stråteknik där man eftersträvar att få ett så naturligt resultat som möjligt, man följer samma stråriktning och färg som dina egna befintliga strån. Pigmentering är till för att ersätta strån där det saknas, ersätter alltså inte en sminkning. Har du en gammal pigmentering/tatuering på dina ögonbryn,  måste du skicka bilder för bedömning!

Maila till: fernanda_imbia@icloud.com

I priset ingår ett återbesök inom 60 dagar.

VIKTIGT!
Att du INTE:
– är gravid eller ammar
– tar värktabletter 2 dagar innan och fram till behandlingen
– har högt blodtryck
– druckit alkohol dagarna innan
– äter blodförtunnande mediciner
– har utslag/eksem/finnar vid behandlingsområdet
– har utsatt huden för mycket sol närmsta tiden och blivit bränd
– har färgat brynen på 14 dagar
– har gjort browlift
– använder botox 2 veckor innan/efter
– har blodsjukdomar
– ätit omega3
– ätit Roaccutan eller liknade acne medicin senaste 6 månaderna

Fransförlängning

Här har du möjligheten att ge dina fransar ett helt nytt utseende med hjälp av syntetfransar som vi fäster en efter en på dina naturliga fransar. Man kan antingen göra volymfransar eller singelfransar. När vi använder oss av metoden volymfransar kan vi skapa mera volym och fylligare utseende i olika grader, genom att fästa flera syntetfransar i ett set på en naturlig frans. Med singelfransar använder vi oss bara av en syntetfrans på en naturlig frans. Då kan vi skapa ett mer naturligare och diskret resultat.

Browlift

Här permanentar vi ögonbrynen i den riktning kunden önskar. Tanken bakom behandlingen är att ge ögonbrynen ett lyft och ett fylligare utseende. Färgning av ögonbrynen får man även göra om man önskar det. I slutet av behandlingen erbjuder vi även en keratinbehandling för att stärka hårstråna igen.

Lashlift

Denna behandling är ungefär likadan som Browlift, att man gör en permanent. Skillnaden är att här kan vi erbjuda flera alternativ på hur pass mycket man vill böja upp sina fransar. Sedan erbjuder vi färgning på över- och underfransarna. Efter behandling är klar erbjuder vi också en keratinbehandling för att stärka upp fransarna igen.

Färgning och brynplock

Här kan man färga ögonbrynen utifrån de önskemål man har och även forma brynen, som vi plockar med pincett.

Boka tid!

Boka din behandling på Boka direkt!

BOKA DIREKT
Follow Us On Instagram
Gilla oss på Facebook